Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Bizim projelerimiz halk için, rant için değil”

30 Mart 2024, Cumartesi 13:03
Son güncelleme: 30 Mart 2024, Cumartesi 13:10

     


CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı Koçarlı Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. “Bizim projelerimiz halk için, rant için değil” dedi.

Arıcı, “Hakkımızda ‘CHP’de Koçarlı Beldiye başkan yardımcısı krizi var’ dediler. Demek ki ben başkan seçilmişim ki başkan yardımcımı bile düşünüyorlar. Kazanıyoruz arkadaşlar kazanıyoruz. 5 yılda Koçarlı'nın her yerini sattı parsel parsel sattı. Köylünün odunlarını çaldılar. Hepsi haberlere çıktı. Hepsi belgeli.  Bana Yeniköy’de Kartal Tepesinde şuan atıl durumda olan alanı çay bahçesi düğün salonu yapacağımı açıkladım. ‘Meyhane yapacak’ diye haber yaptırdılar. Kendi çalışanları Atatürk Kent Ormanı’nı meyhaneye çevirmişler. Videosuda her yerde var. Benimle ilgili yapılan bütün haberlerin cevabını verdim. Nedim başkan kendisiyle ilgili yapılan hiç bir habere cevap veremedi. Soruyorum Nedim başkana koçarlı belediyesinin borcu ne kadar? Hala cevap veremiyor. Ben Nedim başkandan haberlerle ilgili cevap bekliyorum. Halklı aydınlatsın. 32 projeden 23 projesini yapmadı. Ben açıkladığım projelerin hepsini yapacağıma  söz veriyorum. Belediye Toki yapamaz, doğalgazı belediye getiremez. Bunları devlet yapar. Diğer CHPli belediye ilçelerinde doğalgaz var hiç biri reklam yapmadı. Devletin yaptığı işleri kendi yapmış gibi gösteriyor. Koçarlı devlet hastanesi, minibüs garajı, kentsel dönüşüm, istihdam, kapalı pazar yeri, gölet, tarım fuarı, soğuk hava deposu, tarişi yıktılar bomboş duruyor. Tarişin emeklerini çaldılar. Oranın projesini bile yapmadı. 17 ilçenin en kötü ilçe girişi bizim ‘güzelleştireceğim’ dedi yapmadı hala vaat ediyor.benim bütün projelerim hala yönelik" ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından, CHP Belediye başkanı adayı Özgür Arıcı, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP İlçe Başkanı Hasan Akın, CHP Kadın Kolları Başkanı Secem Kaplan, Meclis Üyeleri, partiler ve vatandaşlar Koçarlıda Zafer yürüyüşüne çıktı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler