Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova'da "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri düzenlendi

2 Haziran 2022, Perşembe 09:15

     


Aydın'ın İncirliova ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında geri dönüşüm malzemeleriyle kurulan kütüphane hizmete açıldı ve farkındalık yürüyüşü yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Halk Eğitim Merkezi görevlileri ve kursiyerler tarafından atık malzemelerle hazırlanan kütüphanenin açılışına İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Aytekin Kaya, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaymakam Baştürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada, kütüphane projesinin 6 ay önce başlatıldığını ve vatandaşların desteğiyle tamamlandığını belirtti.

Eğitim bilinci oluşturmak için kütüphanelerin büyük önem taşıdığına işaret eden Baştürk, "İnşallah her yere her ilçeye nasip olur. Gençlerimizde bilinç uyandırmak açısından destekliyoruz. Ben de bir sehpa vermiştim. Çok güzel olmuş tanımakta zorlandım. Bizlerden de ufak tefek destekler oldu." diye konuştu.

Törende, okuma yazma kursunu tamamlayanlara belge verildi.

Halk Eğitim Merkezindeki törenin ardından protokol üyeleri ile kursiyerler İncirliova sokaklarında farkındalık yürüyüşü yaparak vatandaşlara broşür dağıttı. (AA) 







 
Son Eklenen Haberler