Takip Et

Ortan çifti, izleyicilerden tam not aldı

Tüm düğünlerde sıra dışı oynadıkları oyunlar ile herkesin beğenisini kazanan Gülsüm ve Ahmet Ortan çifti, son düğünde sergiledikleri koreografi ile yine izleyenleri coşturdu.

 

Yatağan'da gerçekleşen düğün töreninde hemen hemen çoğunluğunda gördüğümüz Hisarardı Mahallesi’nden Gülsüm ve Ahmet Ortan çifti, hazırladıkları özel dans gösterisiyle büyük beğeni topladı.

 

Çiftin uyumlu ve enerjik performansı, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Her zamanki gibi özgün ve neşeli tarzlarıyla izleyenleri kendilerine hayran bırakan çift, düğünün en unutulmaz anlarını yaşattı.

 

Gülsüm ve Ahmet Ortan, düğünlerde sergiledikleri yaratıcı dansları ve enerjik performanslarıyla tanınıyor. Çiftin bu son gösterisi de, önceki performansları gibi büyük ilgi gördü ve izleyicilerden tam not aldı.

 

Bozarmut Mahallesi'ndeki bir düğünde Müjgan şarkısı eşliğinde sahneye çıkan Ortan çifti, dinamik hareketleri ve eğlenceli koreografileriyle düğüne katılan herkese keyifli anlar yaşattı. Çiftin dans gösterisi, düğün töreninin en çok konuşulan konusu oldu ve sosyal medyada da geniş yankı buldu.

 

Gülsüm ve Ahmet Ortan, düğünlerde sergiledikleri unutulmaz danslarıyla adeta bir marka haline geldi. Her performanslarında izleyenlere coşkulu anlar yaşatan çift, bir kez daha düğün davetlilerinin gönlünde taht kurmayı başardı. (ERDAL AYDIN) 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.