Takip Et

/>

SON DAKİKA

CHP’li Hayırsever, Aydın BŞB ile Sultanhisar Belediyesi’ne isyan etti

28 Kasım 2023, Salı 07:00
Son güncelleme: 28 Kasım 2023, Salı 07:13

     


Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’nde asfalt çalışması yapan Aydın Büyükşehir ekipleri kazı yaptıkları esnada, internet hattını koparttı. CHP önceki dönem Belediye Meclis Üyesi ve Mali Müşavir Emine Hayırsever, 4 gündür internetsiz bıraktıkları için Aydın BŞB ile Sultanhisar Belediyesi’ne isyan etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sultanhisar Zafer Mahallesi Atatürk Caddesi’nde asfalt çalışması yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi (BŞB) ekipleri, Türk Telekom’a ait yeraltı hattını koparttı. Belediye ekiplerinin çalışması devam ettiği için mahalle internetsiz kaldı.

“DÖRDÜNCÜ GÜNÜ PAZARTESİ HALA İNTERNET YOK”

CHP Sultanhisar eski İlçe Başkanı Servet Hayırsever’in eşi ve 2014-2019 dönemi CHP Belediye Meclis Üyesi olarak görevde bulunan Mali Müşavir Emine Hayırsever, ofisinde internet olmadığı için mükelleflerinin beyannamelerini veremediği için cezai yaptırımla karşılaştığını ifade etti. Yaşadığı sorunu dile getiren Emine Hayırsever, 24 Kasım Cuma günü saat 14.00’de, Aydın BŞB, ASKi Genel Müdürlüğü'nün Sultanhisar İlçesi Atatürk Caddesi No: 3 adresindeki Mali Müşavirlik büromda asfalt çalışması nedeniyle kepçe kazarken internet hattını kopartmıştır. Saat 17.30’a kadar bekledim. Aydın Türk Telekom Müdürlüğünü aradım, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’yı aradım. Sultanhisar Belediye Başkanı Yıldırımkaya, Nazilli Telekom Müdürlüğünü aradı. Hem ASKİ hem de Telekom ekipleri geldiler ve çalışma yaptılar. Belediye Başkanı ve Telekom yetkililerinden aldığım bilgiye göre, ekipler gelip çalışacaklardı. Sultanhisar Belediye Başkanı da kepçe verecekti. Cumartesi günü ASKİ ve Telekom ekipleri geldi. ASKİ Genel Müdürlüğü işi taşeron firmaya vermiş. Taşeron firma öğleyin, ‘Pazartesi günü ben tekrar kazacağım’, diyerek kapattı, gitti. Koskoca üç gün internet yok. Dördüncü günü Pazartesi hala internet yok. Evimin interneti olmasa Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, ne ASKİ Genel Müdürlüğü'ne ne de Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'ya hesap sorardım. Son kez Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’ya telefon açtım, meşgule aldı ve bir daha dönmedi. Siz bilirsiniz Osman Başkan, hizmet için buradaysan, çözüm üretmek zorundasın. Koca bir köye döndürdüğün Sultanhisar bunun hesabını sana sorar. Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Soruyorum size; 27.11.2023 verilemeyen SGK beyannamelerinin, 28.11.2023 verilemeyen KDV beyannamelerinin cezasını kim ödeyecek” diye sitem etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler