
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim MYO Öğretim Görevlisi Şef Mehmet Taş, Türk Mutfağı Haftası kapsamında, 1.’si düzenlenen Lezzet Sokakta Şenliklerinde Coğrafi İşaretli Ürünler ve Ürün Tasarımı ‘Aydın Örneği’ konulu söyleşi gerçekleştirdi.
Safranbolu Eski Çarşı Karabük Üniversitesi Uygulama ve Konukevi’nde gerçekleşen söyleşide Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş, Türk yemeklerinin dünya restoranlarındaki etkin olarak yer alması konusunda da düşüncelerini paylaştı. Söyleşi, soru-cevap bölümü ile sona erdi.
Söyleşinin ardından Karabük Valisi Fuat Gürel tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. (NİSA KIZILKAYA)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.