Takip Et

SON DAKİKA

“Bu tehlikeye kim dur diyecek?”

25 Eylül 2021, Cumartesi 14:33

     


Aydın-Muğla Karayolu Karpuzlu Kavşağı’nın çok yakınına açılan seyyar tezgahın kazalara davetiye çıkarttığını dikkat çeken Akın Madran, “Karayolu kenarında onca uygun alan var ama bir vatandaş tam kavşak noktasına tezgah açmış. Aradığımız yetkiler de bu duruma müdahale etmiyor. Bu tehlikeye kim dur diyecek?” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turizm hareketliliğinin devam ettiği Aydın-Muğla Karayolu’nda vatandaşlar yerel ürünler satarak ekmek paralarını kazanmaya çalışıyor. Efeler’den başlayıp Çine’ye kadar karayolu üzerinde açılan tezgah sayısı da her geçen yıl artıyor.

“BİR FELAKET YAŞANMADAN BU DURUMA MÜDAHALE EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ”

Aydın’ın yerel ürünlerini hem tanıtmak hem de gelir elde etmek isteyen seyyar satıcılar, Muğla bölgesini tercih eden yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çekiyor. Karayolu üzerinde en çok kazaların yaşandığı ve Çine Organize Sanayi Bölgesi’ne sevkiyat yapan büyük araçların güçlükle dönüş yaptığı Karpuzlu Kavşağı’nın çok yakınında açılan tezgah, tehlikeye davetiye çıkartıyor. Kendilerinin de zaman zaman bu kavşakta tehlike atlattıklarını dile getiren Akın Madran, “Bu bölgede yaşayan birisi olarak Karpuzlu Kavşağı’nda çok kez kazalara şahit olduk. Efeler’e gidiş yönünde kavşağın hemen yakınındaki tezgahtan alışveriş yapmak için araçlar duruyor. Aynı yönde gelen ve Karpuzlu istikametine dönmek isteyen araç sol şeridi kapatıyor. Bu aracın sağından gelen ve tam kavşağı geçen diğer araçlar, biranda önlerinde duran araçlar ile karşılaşıyor. Karayolu kenarında onca uygun alan var ama bir vatandaş tam kavşak noktasına tezgah açmış. Aradığımız jandarma ekipleri de Çine Belediyesi Zabıtası da duruma müdahale etmiyor. Bu tehlikeye kim dur diyecek? Burada bir felaket yaşanmadan bu duruma müdahale edilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler