Takip Et

Kuyucak’ta Yusuf Güney rüzgarı esti

20 Mayıs 2022, Cuma 09:45

     


Kuyucak Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Gençlik Şöleni’nde Yusuf Güney sahne aldı. Yusuf Güney söylemiş olduğu şarkılarla Kuyucaklıları coşturdu.

Kuyucak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında önce Kuyucak Osmanlı Çeşmesi önünde etli pilav hayrı yapıldı, arından İnönü Caddesi üzerinde Fener Alayı gerçekleştirildi. Fener Alayı’nın bitimi sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda Yusuf Güney konseriyle etkinlik devam etti. Yusuf Güney, söylemiş olduğu şarkılarla Kuyucaklılara unutulmaz bir gün yaşattı. Kuyucak Belediyespor’da başarı yakalayan sporcular, sanatçı Yusuf Güney’e çiçek takdim etti.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Öncelikle hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Belediye başkanlığına geldiğimiz 8 yıl içerisinde Kuyucak’ımıza çok güzel hizmetler ürettik. Çok güzel eserler kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Sevgili gençler sizler de eğitimde ve sporda Kuyucak’ı madalyaya doyurdunuz. Harikasınız. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler