Takip Et

SON DAKİKA

Bakan Selçuk Çocuk Sitesi Müdürlüğü'nün açılışına katıldı

18 Ekim 2018, Perşembe 16:15

     


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın ziyaretine 0-6 Yaş Çocuk Sitesi Müdürlüğünün açılışı ve gönüllü bağışçıların ödüllendirilmesi programıyla ile devam etti. Açılış konuşmasında Çocuk Evlerinin önemine değinen Bakan Selçuk, "Bu evlerde geleceğin bilim insanları, sanatçıları, avukatları, topluma her alanda hizmet edecek gençler yetiştirecek" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

0-6 Yaş Çocuk Sitesi Müdürlüğünün açılışına, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Eski Milletvekili Atila Koç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, daire müdürleri, STK temsilcileri ve konuklar katıldı.

Efeler'de Ovaeymir Mahallesindeki müdürlüğün açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, çocuk evlerinin önemine dikkat çekti. Bozçelik, koruyucu ailelere ve Fatma Köşger'e teşekkür ederek, bakanlığın hizmetlerine devam edeceğine inandığını söyledi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de , " Gelişmiş kalkınmış devletler bireylerini ötekileştirmeden, değerlendiren, büyük ülke hedefine kilitlenen ülkelerdir. Geldiğimiz noktada engelli bireylerimiz devletin şefkat elini üzerlerinde görüyorlar. Biz büyük bir medeniyetin evlatlarıyız. Engelli bireylerimizin kimisi ailesinden görmediği sevgi ve şefkti bu hizmet noktalarında görüyor. Bu hizmetin Aydın'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bakanlığın çalışmlarına dikkat çeken Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, " Ülkemizin ve milletimizin istikbali için en güzel yatırımı yaptınız. Çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi için bütün imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Çocuk hizmetlerinde yurt tipi bakım modelinden ev tipi bakım modeline geçerek hizmetlerimizi artırdık. Eğitim ve kültür alanında en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak en büyük temennimiz. Bakanlığımızın bütün çalışanları da büyük bir şevkle görevlerini yapmaktalar. Yeri geldiğinde anne baba, öğretmen oluyoruz. Çocuklarımız 0-6 arasında sevgiye ihtiyaç duyuyor. Çocuklarımızın mutlu bir yuvaya sahip olmaları psikolojik ve sosyolojik açıdan çok önemli. Hizmet alanlarımızda bilimsel çalışmaya ve tecrübeye önem veriyoruz. Uzman kadrolarımızla sonuç odaklı projeler yapmaktayız. Geleceğimizi sımsıkı tutmak bugünden yarına köprüler kurmak zorundayız. Bu gün açacağımız bu evlerde geleceğin bilim insanları, sanatçıları, avukatları, topluma her alanda hizmet edecek gençler yetiştirecek" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Bağışçı Esat Can, Aydın İş Kadınları Başkanı Belgin Çekmen Altay ve projeye katkı sunan diğer isimlere plaket ve çiçek takdim edildi ve 0-6 Yaş Çocuk Sitesi Müdürlüğünün açılış kurdelası dualar eşliğinde kesildi. (AYŞE YILMAZ)

Bakan Selçuk Aydın'da

"Memleketimde olmaktan mutlu ve gururluyum"

"Kadının istihdamdaki payı artacak"







 
Son Eklenen Haberler