Takip Et

SON DAKİKA

Çine OSB Müteşebbis Heyeti Vali Aksoy’a brifing verdi

18 Mayıs 2022, Çarşamba 15:11

     


Çine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Ziyarette Vali Aksoy’a, devam eden çalışmalar hakkında brifing verildi.

Çine OSB Yönetiminde yapılan değişikliğin ardından, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan Başkanlığı’ndaki ve Özgüç Sürer, Bircan Kömürcüoğlu, Hüseyin Önöz ve Erkan Özkaya’dan oluşan yeni müteşebbis heyeti, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

15 BİN KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLMESİ HEDEFLENİYOR

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirilen Çine OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda, yapılan ve yapılması planlanan projeler anlatıldı. Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ve OSB İdaresi tarafından yapılan bilgilendirmede, 2 bin 130 dönüm ile başlayan OSB alanının 2 bin 800 dönüme ve yapılan bin 500 dönümlük ek büyüme alanı ile birlikte 4 bin 300 dönüm büyüklüğüne ulaşıldığı belirtildi. Şuan 71 firmadan 42’sinin aktif olarak üretime devam ettiği ve diğer firmalar tarafından da inşaat çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. Aktif olan firmalarda yaklaşık bin kişinin çalıştığı dile getirilirken, 3 yıl içerisinde 15 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflendiği kaydedildi. 







 
Son Eklenen Haberler