Takip Et

SON DAKİKA

Anne ve Çocuk Festivali’nde Alparslan bebek için el ele

18 Mayıs 2022, Çarşamba 18:24

     


Aydın’da yaşayan Alparslan bebeğin SMA Tip-1 hastalığının tedavisi için Aydın Girişimci Kadınlar Derneği el ele verdi.

Babası Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ömer Sarıboğa’nın 3 yıl önce başlattığı kampanyada şu an yüzde 91’i toplamayı başaran aile, bir an önce çocuklarını tedavisi için Dubai’ye götürmek istiyor. Yurt dışında gerçekleştirilen tedavi masraflarının toplanması için kampanya yürüten aile, daha fazla zaman kaybetmeden Alparslan’ın sağlığına kavuşmasını, yaşıtları ve kardeşleri ile koşup, oynamasını istiyor.

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği, Alparslan’ın bu zorlu mücadelesine destek olup, bir katkı da kendileri sunmak için 21 Mayıs’ta ‘Anne ve Çocuk Festivali” düzenleme kararı aldı.

Anemon Otel’de brunch, lounge müzik, bubble şov, oyun parkurları ve çocuklar için çeşitli etkinlikler içerecek olan bu kampanya tam bir şölen tadında geçecek. Bir çocuğun canına can katmak isteyen Aydın Girişimci Kadınlar Derneği, bu yolda çocukları eğlendirmeyi tercih ettiklerini belirtirken, Alparslan’a nefes olmak istediler.

Biletlere Aydın Girişimci Kadınlar Derneği’nin @agikadaydin Instagram hesabından mesaj yoluyla veya 05428114609 nolu numaradan ulaşabilirsiniz. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler