Takip Et

SON DAKİKA

Umurlu’da devir teslim töreni yapıldı

17 Nisan 2024, Çarşamba 15:52

     


Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi önceki dönem Muhtarı Soner Afşar, seçimi kazanan ve mazbatasını alan Muhtar Mehmet Yengi ve ekibine görevini teslim etti. Eski Muhtar Afşar, mahalle halkından helallik istedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Umurlu Mahallesi Muhtarı seçilen Mehmet Yengi ile ekibi, İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını aldı. Muhtar Yengi, seçimlere katılmayan eski Muhtar Soner Afşar’dan görevi teslim aldı.

“HAKKINIZI HELAL ETMENİZİ İSTİYORUM”

Umurlu Mahalle Muhtarlığında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Soner Afşar, “2019 - 2024 arası yürütmüş olduğum muhtarlık görevime, Aza kardeşim Mehmet Yengi'ye teslim etmiş bulunmaktayım. Umurlu Mahallemize hayırlı olmasını diliyor, görevlerinde ekibine ve kendine başarılar diliyorum. 5 yıl boyunca mahallemiz için elimizden geldiğince en iyi hizmeti almaya çalıştık. Görev yaptığımız sürece bize destek olan milletvekillerimize, Valimiz, Kaymakamımız, Büyükşehir Belediyesi Başkanımız, Efeler Belediye Başkanımız, tüm daire müdürlerimize, çalışma arkadaşlarımıza, bizle birlikte olan muhtar arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim. Ben hakkımı helal ediyorum, bizim de istemeyerek hatamız, kusurumuz varsa sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum” dedi.

“UMURLU HALKININ EMRİNDEYİZ”

Umurlu Mahalle Muhtarı Mehmet Yengi de, “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde kazanmış olduğumuz mazbatamızı almış bulunmaktayız. Ben ve ekip arkadaşlarım görev süresi boyunca elimizden gelenin iyisini yapmaya çalışacağız. Bize destek olan Umurlu halkımıza çok teşekkür ederim. Ben ve ekibim, bundan sonra Umurlu halkının emrindeyiz” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Muhtar Mehmet Yengi, Soner Afşar’a 5 yıl boyunca verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Muhtar Yengi’nin Aza Heyeti Ümit Kılınç, Mete Özcan, Çetin Benli, Tayfun Boz, Özkan Sertel, Yılmaz Çalışır, Mehmet Akkan ve Mehmet Karasu’dan oluştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler