Takip Et

SON DAKİKA

Çine’de sokaklar hayvan pisliği ile kaplandı

17 Nisan 2024, Çarşamba 15:25

     


Aydın’ın Çine İlçesi’nde yerleşim alanı içerisinde bulunan bir hayvan damını temizlenirken, sokaklar hayvan pisliği ile kaplandı.

Çine ilçe merkezi ile birleşik konumdaki Evciler Mahallesi 883 Sokak’ta bir vatandaşa ait hayvan damında, belediye ekiplerince temizlik yapıldı. Büyükbaş hayvan besiciliği yapılan hayvan damadının pisliği, belediye ait iş makinesi ile kamyonlara yüklendi. Araçlardan taşan ve dökülen hayvan pisliği, sokakları kapladı.

“BİZ BU PİSLİK İÇERİSİNE YAŞAMAYA MECBUR MUYUZ?”

Sabah saatlerinde yapılan hayvan damı temizliği nedeniyle sokaklarının kullanılamaz ve park halindeki araçlarının ise tanınamaz hale geldiğini belirten vatandaşalar, “Çine Belediyesi ekipleri özel bir hayvan damını temizlerken, sokağımızı kullanılamayacak hale getirdi. Araçlarımız ise hayvan pisliği ile kaplandı. Burada oturan onca insanı mağdur etmelerine de diyecek bir şey bulamıyoruz. Sokağımızı bu hale getirdiler ve üzerinden 4-5 saat geçmesine rağmen gelip temizleyen olmadı. Biz bu pislik içerisine yaşamaya mecbur muyuz?” Diye tepkilerini dile getirdi. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler