Takip Et
  • 15 Mayıs 2024, Çarşamba 11:56

Tamamlayıcı Antreman Sistemiyle Aydınlıların hayatına dokunuyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Stonebox Spor Salonu işletmecisi Seçkin Arslan Fitness, Reformer, Yoga gibi birçok dalda Aydınlılara hizmet veriyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aslen Ankaralı olduğunu söyleyen Seçkin Arslan Aydın’ı Ege’nin incisi olarak değerlendirerek Aydın’ı ve Aydınlıları çok sevdiğini söyledi. 2009 yılında Aydın’a yerleşen sporcu bir çok spor merkezinde çalıştıkran sonra kendi işletmesini açtı.

Yaklaşık 10 yıldır antrönürlük yapan Arslan, “Ankaralıyım. 2009 yılından bu yana Aydın’da yaşıyorum. Ege Bölgesi’nin incisi olan Aydın’da yaşamaktan çok mutluyum. 10 yıldır antrönörlük yapıyorum. Aynı zamanda milli sporcuyum. Hem boks, hem de diğer fitnes ve kondisyoner olarak bir çok salonda hizmet verdim. Kendi spor salonumu açmak hayalimdi. Yaklaşık bir yıl önce ‘Stonebox’ işletmesini Aydınlılarla buluşturduk” diye konuştu.

 

Tamamlayıcı Antreman Sistemleri hakkında bilgiler veren Arslan, “Fonksiyonel taramam sistemleri, metabolik kondisyon ve birçok klasik Bodybuilding antrenman sistemleri var. Çok klasik olan sistemlerde var onları harmanlayıp antreman programları yazıyoruz. Herkesin yaşam kalitesini arttıracak çalışmalar için uğraşıyoruz. Herkese özel olarak ilgi gösteriyoruz. Kadın erkek karma olarak her seviyeye uygun, başlangıç seviyesi ya da zorluk seviyesine göre antremanlar yapıyoruz. Öncelikle kişinin herhangi bir rahatsızlık olup olmadığını kontrol ediyoruz. Rahatsızlık olduğunda dahi doktor tavsiyesi olup olmadığını soruyoruz. Bu sistem Türkiye’nin değil dünyanın bir çok yerinde geçiyor aslında. Bu klasik olanları dünyaca çok ünlü popüler bir sporda da aslında bu bir çok yarışmaya ev sahipliği yapmış Amerika’dan doğma Türkiye’ye kadar yansımış. Artık bütün dünya Türkiye gibi birçok spor salonuna ev sahipliği yaptığı bir spor branşı. Diğer sporlardan branşını çok farklı aslında bütün spor dallarında Tamamlayıcı Antrenman Sistemi o yüzden bu konuda bilgi sahibi olmak gerekiyor” dedi.

Salonumuzda yaşam kalitesinin değişeceği antreman sistemleri var ve kişinin de her gün buraya gelmek için can atmasını sağlıyoruz. Salonumuzda hem basketbol oynayabiliyorlar hem de 05-14 yaş ve yetişkinler için tekvando Muathai dersleri var. Onun haricinde reformer pilates gibi seçenekler mevcut. Her üyenin burada kendisi için bir aktivite sağlıyoruz. Tavsiyemiz, bu yılda kendilerini gelişime açık tutmaları. Sağlıklı yaşamın peşinden koşsunlar. Bizim branşımızın asıl temel amacı denge, güç, kondisyon. Dışarıda mesela otobüse tek ayak çıkıyorsunuz ya da pazardan döndüğünüzde ya da alışverişten döndüğünüzde iki elinizde torbalar oluyor ya da çocuklarınızla ilgilenirken onlarla oynarken, onlarla daha böyle sizi yormayacak şekillerde sizi tamir ediyoruz. Onun haricinde insanın otomatik olarak yaşam kalitesini ciddi anlamda etki edecek şekilde sizlere burada dokunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.