Takip Et
  • 15 Mayıs 2024, Çarşamba 17:03

ADÜ’de “Engelsiz Kep Töreni” gerçekleştirildi

27. ADÜFEST Kültür, sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” dolayısıyla ADÜ Koçarlı Meslek Yüksekokulunun (MYO) düzenlemiş olduğu “Birlikte Mümkün Yaşam Akademisi ve ADÜ Engelsiz Kep Töreni” gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Merkez Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda düzenlenen törene, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Paydaş Okulların Müdürleri, Koçarlı MYO Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Koçarlı MYO öğrencileri tarafından işaret dili ile gerçekleştirilen İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan ve Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, üniversite olarak özel çocuklarımız ve gençlerimizin mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler olmaları için tüm imkânlarla çalışmaya devam ettiklerini belirterek, gerçekleştirilen proje ve eğitimlerle kampüsümüzde engellerden uzak bir şekilde yaşamın kolaylaştırılmaya çalışıldığına değindi.

ADÜ Koçarlı MYO, Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Okulu, Ege Güldem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Seda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan programda, Koçarlı MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile paydaş okulların öğrencilerinin birlikte hazırladığı dans ve halk oyunları gösterileri ile müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin keplerini atması ile tören sona erdi. (DUYGU DİLEK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.