Takip Et
  • 14 Mayıs 2024, Salı 18:28

Fillikçioğlu, öğrencilerin kariyerlerine yön verdi

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından Kariyer Günleri Etkinliğine katılan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, öğrencilerin kariyerlerine yön verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ADÜ Merkez Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi İsabey Salonu’nda gerçekleşen “Spor Söyleşileri” konuğu, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Toksoy, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yasin Yıldız ve Doç. Dr. Esin Ergin, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman’ın yaptığı söyleşide Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yatırımları hakkında bilgi veren Fillikçioğlu, Gençlik Merkezi, Gençlik Kampları, Genciz Biz Uygulaması ve Seyahatsever Projesi hakkında bilgi verirken; kendi üniversite eğitim döneminden başlayarak memuriyet, uzmanlık ve gençlik merkezi müdürlüğü gibi çeşitli kariyer basamakları ile ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Fillikçioğlu, öğrencilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde uzmanlık alanlarına göre istihdam ve kariyer olanakları ile ilgili detaylara değindi.

Söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan’ın Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.