Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çemito Midye İncirliova'da açıldı

14 Mayıs 2022, Cumartesi 17:51

     


Aydın İncirliova İstiklal Mahallesi Belediyesi önünde yıllardır seyyar bir şekilde midye satan Ali Yabalak, en sonunda kendi iş yerini açtı. "Çemito Midye" adını verdiği, midye ve çiğ köfte satışı yapılacak olan işletmenin açılışında Yabalak, gelen konuklara da çiğ köfte ikram etti.

Gerçekleşen açılış törenine AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, İncirliova Belediye Başkanı Ayketin Kaya, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılış öncesinde AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay ve İncirliova Belediye Başkanı Ayketin Kaya konuşma yaptı.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı konuşmasında, işletmenin Yabalak ailesine hayırlı olmasını dileyerek, bol kazançlı olması temennilerinde bulundu.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, "Ali'yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadık. Ali'nin İncirliova'da olduğu kadar Efeler'de de müşterisi var. Bu devirde böyle bir yatırım yaptığı için cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum" dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Ayketin Kaya ise, "Ali çarşının sevilen bir insanı. Vekilimizi ve Belediye Başkanımızı kazanmış. Yıllardır belediyemizin köşesinde önce babası, sonrasında da kendisi hizmet verdi. Kendisine hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler