Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı Sinem’den haber var

9 Kasım 2023, Perşembe 21:43
Son güncelleme: 9 Kasım 2023, Perşembe 23:42

     


Aydın’ın İncirliova ilçesinin sevilen esnaflarından Özkan Yavaş’ın kızı 27 yaşındaki Sinem Yavaş rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Lenf bezlerinin şişmesiyle Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülen Yavaş, durumu ağırlaşınca Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç yaşta henüz bilinmeyen bir hastalıkla savaşan Yavaş için ailesi, sevenleri ve doktorlar seferber oldu.

Yavaş’ın ADÜ hastanesi Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım servisinde tedavisine devam ediliyor.

Sinem Yavaş için umutla bekleyen sevenleri, Sinem’den gelecek iyi bir haberi beklerken bugün doktorundan Yavaş’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Doktor açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Geçmiş günlere göre durumu biraz daha iyi. Kalbin çalışmasını arttırmak için verdiğimiz ilaçları azaltmaya başladık. Verdiğimiz ilaçlarda etkisini gösteriyor. Ancak enfeksiyon riski devam ediyor. Covid testi negatif çıktı. Hastalığın kaynağını henüz bulamadık. Her ihtimali değerlendiriyoruz. Yoğun bakım servisinden ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Yoğun Bakım servisinde kalması daha iyi dışarıdan bir mikrop kapmaması lazım” ifadelerine yer verildi.

Yoğun bakım servisinde hayati riski devam eden Sinem Yavaş’ın ailesi tüm sevenlerinden ve Aydın halkından dua beklediklerini söyledi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler