Takip Et

SON DAKİKA

Erkek arkadaşını öldürdü, akıl hastanesine götürüldü

8 Nisan 2022, Cuma 12:48

     


Erkek arkadaşı CHristian Obumseli'yi öldürmekle suçlanıp gözaltına alınan 25 yaşındaki OnlyFans fenomeni Courtney Tailor, kendi canına kast etme şüphesiyle akıl hastanesine kaldırıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. OnlyFans’ta seksi fotoğraflarını ve videolarını satarak kısa sürede ünlenen 25 yaşındaki Courtney Clenney, sevgilisini bıçaklayarak öldürme suçundan gözaltına alındı ve sonrasında akıl hastanesine götürüldü.

Gözaltına alınmadan önce Clenney’in sosyal medyada erotik pozlarını paylaşması tepki topladı. Fenomen isim gözaltına alındıktan sonra kendini öldürmekle tehdit etti ve canına kast etme şüphesiyle akıl hastanesine götürüldü.

27 yaşındaki Christian Obumseli Miami’deki bir apartman dairesinde bıçaklanmış halde bulundu. Polisi araştırmaları ve olay yerin inceleme raporlarına göre, erkek arkadaşını Clenney'in kendisini çağırdığı lüks bir dairede bir kez omzundan bıçaklanarak öldürdüğü tespit edildi. Çiftin arkadaşları, yaşanan olay karşısında şoke olduklarını ancak Clenney'nin geçmişte Obumseli'ye şiddet uyguladığını da sözlerine ekledi. Çiftin birlikte yaşadığı binadaki komşular ise ikilinin uzun süredir şiddetli kavgalar ettiğini söyledi.

Yaşadığı apartman dairesinde omzundan bıçaklanmış halde bulunan Obumseli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Miami Polis Teşkilatı sözcüsü olaya ilişkin olarak "Bıçaklanmadan önce aralarında fiziksel bir tartışma olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı. 

PSİKOLOĞA İĞRENÇ İTİRAF...
"KOCAMIN ÇAYINA ÇİŞİMİ YAPIYORUM"







 
Son Eklenen Haberler