Takip Et

/>

SON DAKİKA

Survivor'da polis baskını! Acun Ilıcalı açıkladı!

8 Ocak 2024, Pazartesi 12:03
Son güncelleme: 8 Ocak 2024, Pazartesi 13:20

     


Survivor'un 4. bölüm fragmanı olay yarattı. Nagihan ve Turabi'nin söylemleri dikkat çekerken Acun Ilıcalı'nın yaptığı bomba açıklama merakları arttırdı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, ''Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor.'' ifadeleri yer aldı. Peki ama Survivor'da gözaltı mı oldu, kim tutuklandı? Sonuç ne?

Survivor'da Dominik polisi operasyon yaptı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı operasyon haberi çok konuşulacak. Fragman yayınlanır yayınlanmaz merak uyandıran olaya dair detaylar haberimizde...
Survivor All Star'ın bu akşam 3. dokunulmazlık oyunu ekranlara gelecek. Nagihan'ın serzenişi dikkat çekti. Erkeklerin zayıf olduğunu söyleyen Nagihan, kazanmaları gerektiğini vurguladı.
Turabi ise rüyasında yarışmacıları gördüğünü anlattı. Turabi: Rüyamı zindan ettiler bana. Tam yemek yiyip güzel bir rüya göreceğim zannederken Hakan'ı gördüm. Koşarak yemek istedi benden ve vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler.
Survivor'da üçüncü dokunulmazlık mücadelesi dikkat çekecek. Yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için kozlarını paylaşıyor. Çamur etabı yarışmacıları zorlayacak.
Ada konseyine ise Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu. Survivor'da Dominik polis ekibi operasyon yaptı. Acun Ilıcalı'yı arayan ekip kötü haberi duyurdu.
Acun Ilıcalı şu sözleri söyledi: Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor" son yayınlanan fragman bu sözlerle damga vurdu. (HABER MEREZİ)

 







 
Son Eklenen Haberler