Takip Et

/>

SON DAKİKA

Künkcü: Esnafımızın sabrını zorlamasınlar

7 Mart 2024, Perşembe 17:21

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın'da son dönemde çeşitli isimler altında düzenlenen ve genellikle gıda ürünlerinin satışa sunulduğu organizasyonların esnafları bıktırdığını söyledi.

Aydın'da yılbaşından bu yana, Aydın esnafının işlerini baltalayacak 5-6 farklı organizasyon düzenlendiğini ifade eden Birlik Başkanı Künkcü, "Aydın esnafı olarak biz tahammül gösterdikçe, neredeyse her hafta bir yenisine müsaade edilen bu işlerden bıktık. O günleri, bu günleri adı altında yapılan ve organizasyon şirketlerine para kazandıran bu etkinliklere belediyelerin izin vermesi hatta onun ötesinde öncelik etmesi bizi daha da üzüyor" dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle, çoğu esnafın bazı günler siftah yapamadan dükkan kapattığını söyleyen Başkan Küncü, "Yerel esnafımıza sahip çıkması gereken yerel yönetimlerin yaklaşan yerel seçimler öncesi aksi tutum içinde olması sabrımızı taşırıyor. Esnafımızın sabrını zorlamasınlar" diye konuştu. (MEHMET AYDIN) 

 







 
Son Eklenen Haberler