Takip Et

SON DAKİKA

Gençdağlar Peynir Pazarı’nın 2. Şubesi Mimar Sinan’da açıldı

5 Ağustos 2022, Cuma 12:57

     


Aydın’da hizmet veren Gençdağlar Peynir Pazarı’nın 2. Şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vatandaştan gelen talep üzerine 2. Şubelerini açtıklarını belirten Süleyman Gençdağ, Aydın halkına kaliteli hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Efeler Mimar Sinan Mahallesi Ünal Özgödek Bulvarı Hekimoğlu Kıraathanesi yanında hizmete başlayan Gençdağlar Peynir Pazarı’nın 2. Şube açılış törenine, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ile çok sayıda siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Gençdağlar Ailesi’nin dost ve müşterilerinden oluşan kalabalık davetli topluluğu katıldı.

“KALİTELİ ÜRÜN HİZMETİNİ BURADA DA DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Açılış öncesi İmam Hatip Serdar Gürbüzer tarafından yapılan dua sonrası, protokol üyeleri Gençdağlar Peynir Pazarı’nın açılış kurdelesini kesti. Açılış töreni sonrası işyerini gezen misafirler, Aydın’a yakışır bir işletme olduğunu ifade etti. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, alışverişlerini de yaptı. 1960 yılında babaları Selahattin Gençdağ tarafından kurulan Gençdağlar Peynir Pazarı işletmesi olarak 3 kardeş bu güne kadar sürdürdüklerini belirten Süleyman Gençdağ, “Babamız Selahattin Gençdağ’ın bundan 62 yıl önce seyyar pazarcılıkla başladığı mesleğini, 1995 yılında açtığımız Barbaros Caddesi, Ticaret Lisesi yolu üzerindeki işyerimizde, abilerim Ahmet ve Selahattin Gençdağ ile birlikte sürdürmekteyiz. Mimar Sinan Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşayan müşterilerimizin yoğun talebi üzerine bu işyerimizi açma gereği duyduk. Oğlum Ahmet Gençdağ’ın işletmeciliğini yapacağı bu şubemiz ile Aydın halkına verdiğimiz kaliteli ürün hizmetini burada da devam ettireceğiz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyeleri ile tüm dost ve müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“YILLARDIR MÜŞTERİLERİMİZİN DE BU YÖNDE BÜYÜK BİR TALEBİ VARDI”

Uzun süredir sektörün içinde olduğunu belirten 3. Kuşak genç işletmeci Ahmet Gençdağ, yeni konsept ile Aydın halkına hizmet vereceklerini belirterek, “Mimar Sinan Şubesini açmak uzun zamandır istediğimiz bir şeydi. Yıllardır müşterilerimizin de bu yönde büyük bir talebi vardı. Bizde Aydın Halkına daha fazla hizmet verebilmek için Mimar Sinan Şubesini faaliyete geçirmeye karar verdik. Müşterilerimizden gelen güzel yorumlar hem bizleri memnun etti hem de ne kadar doğru bir karar verdiğimizi hissettirdi. Her şeyin en iyisine layık olan Aydın Halkına ilk günkü gibi heyecanlı bir şekilde damak tadı ve kaliteli ürün konusunda yıllardır gösterdiğimiz özeni burada da sürdürüp, müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusunda layık olmaya ve hizmet etmeye hassasiyetimizle devam edeceğiz. Açılış törenimize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

Açılış törenine katılan misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuldu. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler