Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın için kuvvetli yağış uyarısı

3 Haziran 2022, Cuma 13:34

     


Bu gün (Cuma) ve hafta sonu Aydın merkez ile doğu ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için dikkatli olmaları gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Aydın il genelinde son iki gündür yaşanan sağanak yağış ve fırtına, bazı bölgelerde hayatı olumsuz etkiledi. Aydın Valiliği’nden yapılan açıklama ile bugün (3 Haziran Cuma) ve hafta sonu da kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün ve hafta sonu Aydın Merkez ile doğu ilçeleri (Çine, Köşk, Sultanhisar, Yenipazar, Bozdoğan, Nazilli Kuyucak, Buharkent, Karacasu) görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Genellikle öğle saatlerinden sonra başlayıp aralıklı ve yerel olarak gece saatlerine kadar kuvvetli olması beklenen yağışla birlikte sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." (NİSA KIZILKAYA)







 
Son Eklenen Haberler