Takip Et

SON DAKİKA

GESİFED Başkanı Mersin, Rektör Aldemir’i ziyaret etti

19 Kasım 2021, Cuma 17:36

     


Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Başkanı Oktay Mersin ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin bilimsel donanımı ve yürüttüğü projeler ile bilim ve teknolojide önemli bir noktada olduğunu ifade ederek, kurumlararası işbirliğini önemsediklerini belirtti.

Bölge kalkınmasını hızlandırmak, ülke ekonomisindeki payını arttırmak adına GESİFED olarak birçok proje geliştirdiklerini belirten GESİFED Başkanı Mersin, “Denizli, Muğla ve Aydın bölgesindeki sivil toplum kuruluşları başkanları olarak tek bir çatı altında bir araya geldiğimiz GESİFED olarak önümüzdeki süreçte yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda üniversiteler ile yapılacak iş birliğini çok önemsiyoruz” dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, GESİFED Başkanı Oktay Mersin ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler