Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de tarım fuarının hazırlıkları tamamlandı

8 Eylül 2019, Pazar 13:52

     


Bu yıl 25.si düzenlenen ve 12 Eylül Perşembe Günü başlayacak olan Söke Tarım Ticaret Sergisi ve Panayırı için geri sayım başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD)öncülüğünde Söke Belediyesinin destekleri ile düzenlenen 25. Tarım Ticaret Sergisi ve Panayırının hazırlıkları tamamlandı.Söke Kapalı Çarşamba Pazar Yerinde düzenlenecek panayırına bu yıl da firmalardan katılım için yoğun talep olması dikkat çekti.

Söke Genç İş İnsanları Derneği Söke Lima Resturantta düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında dernek başkanı Mustafa Taşkın tüm katılımcı firmalara ve Söke Belediyesine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Mustafa Taşkın fuarın Söke'nin katma değerine sağladığı önemi dikkat çekerek”Geçtiğimiz günlerde katılımcı firma sahipleri ile bir araya geldiğimizde fuarın tarihi için pamuk hasadı önü veya arkası olsun şeklinde talepleri vardı.Bunun yanında fuar alanı olarak düşündüğümüz Çarşamba Pazar yeri alanın da fiziki olarak uygun olmadığını biliyoruz.Söke OSB de Fuar alanı ve Kongre Merkezi kazandırılması kaçınılmaz oldu.Bunu her fırsatta dile getirmekteyiz.Önümüzdeki günlerde ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları ile bu konuda görüşmelerde bulunmak istiyoruz”dedi.Amacımız yılda bir kere değil çeşitli sektörlere de fuar hizmeti verebilmek”dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Taşkın ayrıca dernek binalarının yıl sonuna doğru Kemalpaşa Mahallesinde Nuh Bey Konağında taşınacaklarını dile getirdi.

12 Eylül Perşembe Günü Çarşamba Pazar Yerinde saat 16.00 da kortej yürüyüşünün ardından saat 18.00 de fuarın açılışı gerçekleşecek. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler