Takip Et

O paralar bugün ödeniyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekilerek bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bakan Göktaş, yazılı açıklamasında, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik sağlanan desteğin bayram öncesi hızlandırıldığını belirtti. Bakan Göktaş, büyüyen ve gelişen Türkiye’nin refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam ettiklerini ifade etti. Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi hanelere destek sağlandığını vurguladı. "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız," dedi.

Bu ay yapılacak ödemeyle birlikte, bugüne kadar hanelere sağlanan toplam desteğin 84,3 milyar liraya ulaştığını belirten Bakan Göktaş, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine ulaştıklarını kaydetti. Göktaş, "Amacımız, ihtiyaç sahibi hanelerin bayramı daha huzurlu ve mutlu geçirmelerini sağlamak" dedi. (DUYGU DİLEK)

 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.