Takip Et

Aydın’da yemek türlerine yüzde 45 zam yapıldı

Aydın’da yemek sektörü ürünlerinin tamamına, asgari ücret ile diğer ürünlerdeki fiyat artışları nedeniyle yüzde 45 zam yapıldı.

Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü Başkanlığı’nda toplanan lokanta ve pideci esnafı, yemek sektörünün 2024 yılı fiyat tarifesi ile ilgili karar aldı. Toplantıya, Aydın Lokantacılar Odası Başkanı Ali Ongan, Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ ve Kahveciler Odası Başkanı Uğur Ambarlı ile esnaf temsilcisi olarak sektördeki önde gelen işletmecileri katıldı.

“ESNAFIMIZI KORUMAK GÖREVİMİZDİR”

Başta asgari ücrete yapılan yüzde 49,11’lik zam ve diğer girdi maliyetlerindeki artışların değerlendirildiği toplantıda, çorbadan sulu yemek çeşitlerine, pideden aperatif türlerine kadar yüzde 45 oranında zam yapılması kararı alındı. AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, “Lokantacı ve pideci esnaflarımızın fiyat tarifelerinin belirlenmesi için meslek odaları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda alınan kararlar Odalarımıza ve esnaflarımıza hayırlı olsun. Esnafımızı korumak görevimizdir” dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.