Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu

27 Haziran 2022, Pazartesi 16:58

     


Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Şamil Akyıl, Aydın Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Şafak Önal ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Onur Şimşek, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Dönem Birincisi Dt. Ezgi Nazlı Tilkicioğlu konuşmasında, öğretim üyelerine ve ailelerine teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Aydın Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Şafak Önal ise konuşmasında genç diş hekimlerine mesleki dayanışmanın öneminden bahsederek kayıtlı oldukları meslek odalarına ve birliklerine sahip çıkmalarını, destek olmalarını tavsiye etti.

“MESLEĞİNİZİ DÜRÜSTÇE, AHLAKLA VE MERHAMETLE İCRA EDİN”

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Şamil Akyıl konuşmasında, “Yeni mezunlar ve ailelerimiz adına sarf ettikleri kıymetli emek ve gayretlerinden dolayı tüm hocalarıma şükranlarımı sunarım” dedi. Akyıl mezun öğrencilere de; “Sahip olduğunuz bu çok değerli mesleğin kıymetini bilin. Mesleğinizi yüceltmek için her daim gayret edin. Mesleğinizi; dürüstçe, ahlakla ve merhametle icra edin” diye seslendi.

“TEDAVİ BAŞARISININ TEMEL ANAHTARLARI SİZLERSİNİZ”

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, “Sevgili mezunlarımız, sizler sağlık sektörünün temel faktörleri olarak buradasınız. Tedavi başarısının temel anahtarları sizlersiniz. Meslek hayatınızda yolunuz ve bahtınız açık olsun hepinizi tebrik ederim” dedi.

Tören, dönem birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaketlerinin, mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ve ardından kep atma seramonisi ile son buldu. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler