Takip Et

/>

SON DAKİKA

Rehber Koleji'nde ilk dönem şölen havasında tamamlandı

19 Ocak 2024, Cuma 17:13

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bulunan Rehber Koleji öğrencileri ve okul idaresi, 2023-24 Eğitim-Öğretim sezonunun birinci dönemini, şölen havasında tamamladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler İlçesi’nde 10 yıldır hizmet veren Rehber Koleji’nin anaokul, ilkokul ve ortaokul sınıflarında eğitim gören 250 öğrenci, düzenlenen törenle hem ödüllerini hem de karnelerini aldı. Karne törenine, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Rehber Koleji Kurucu Müdürü Hasan Efel başta olmak üzere okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

“GURURLA BELİRTMEK İSTERİM Kİ, OKULUMUZDA ÜÇ TANE ŞAMPİYONUMUZ VAR”

Tören öncesi bir değerlendirme yapan Rehber Koleji Kurucu Müdürü Hasan Efel, “Bugün güzel bir şölen havası eşliğinde okulumuzda 2023-24 Eğitim Öğretim birinci dönemi bitiren öğrencilerimizin Karne Dağıtım Töreni gerçekleştiriyoruz. Bugün törenimizde; öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm öğretmen arkadaşlarımızın alın terinin sonucunu görüyoruz. Aydın Özel Rehber Koleji 19 bin metrekare alan üzerine kurulmuş, Aydın’da milli ve manevi değerler üzerine eğitim veren 2-3 özel okuldan birisidir. Kolejimizde sadece akademik eğitimden ziyade atıcılık, binicilik, hobi bahçeleri ve hayvanat bahçesi bulunmaktadır. Fazlasıyla sosyal etkinlikler gerçekleştiren bir okuluz. Okulumuzda şu anda 250 öğrenci eğitim almakta, önümüzdeki dönem hedefimiz 350 öğrenciye ulaşmak. Yeni dönem için kayıtlarımız başlamış durumda, 2-3 Mart’ta da sınavımız var. Gururla belirtmek isterim ki, okulumuzda üç tane şampiyonumuz ve iki tane tam puan alan öğrencimiz var bugün onlara da ödülleri takdim edeceğiz” dedi.

“BİR ÇOK ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATTIK”

Protokol üyelerinin katılımının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Okul Müdürü Hakan Kalkan, “Bugün burada bir dönemin daha sonuna geldik. Coşku ve gururla ifade etmeliyim ki, bir çok önemli başarıya imza attık. Akademik alanda gösterdiğimiz üstün performansla gurur duyuyoruz. Sadece akademik başarılı değil, sosyal faaliyet ve kulüp çalışmalarıyla da ön plana çıkıyoruz. Öğrencilerimizin sportif ve sosyal gelişimini destekleyen bir okul olmanın yanı sıra milli ve manevi değerlere bağlılığı ön planda tutuyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından deneme sınavlarında tam puan alan, branşlarda başarı elde eden öğrencilerin hediyeleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Okul öğrencilerinin halk oyunları ve mehteran gösterilerinin ardından, karne dağıtımına geçildi. 1/A Sınıfı’nda gerçekleşen temsili karne dağıtım törenine Vali Canbolat, minik öğrencilerle kısa süre sohbet etti. Daha sonra Vali Yakup Canbolat ve diğer protokol üyeleri öğrencilerin karnelerini dağıttı. (ERDAL AYDIN)

 







 
Son Eklenen Haberler