Takip Et

SON DAKİKA

Bil Fest 2022 öğrenciler ile buluştu

14 Mayıs 2022, Cumartesi 10:38

     


Özel Aydın Bil Koleji bir hafta boyunca Festival tadında günler geçirdi.

Bil Koleji Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmenleri Cevher Baltacı Birbir ve Onur Erçetin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Bilim Şenliği Bilişim öğretmenleri Ali Aktaş , Görkem Çengiz ,Matematik öğretmeni Tuğçe Önder ve görevli öğrencilerin eşliğinde coşku ile yaşandı .

Pazartesi günü stilist Aslıhan Özmen'in katılımıyla başlayan Bil Fest geri dönüşüm kıyafetleri ile izleyenlerine renkli anlar yaşattı . Okul Müdürü Sevil Karadeniz tasarladığı geri dönüşüm kostümüyle defileye katkı sağlayan Styling Aslıhan Özmen'e teşekkürlerini sundu. Salı günü, Meraklı Baykuşlarla Öğrenme Saati etkinliğinde Genç Beyinler Bilim Kulübü öğrencileri , günlük yaşamdaki doğru bilinen yanlışları, öğrenci arkadaşlarıyla paylaştılar.

Çarşamba günü, Planetaryum Uzay küresi ile devam etkinlikte öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı. Perşembe günü Adnan Menderes üniversitesi Eğitim fakültesi Fen Bilimleri Ana Bilim Dalından Profesör Doktor Hilal Aktamış' ın katılımıyla Güneş sistemi ve ötesi seminerine katılan öğrenciler, teleskop ile güneş gözlemi yaptılar.

Cuma günü ise, Bilim adamları atölyesi, Robotik kodlama gösterileri, öğrencilerin bilimsel projelerinin sergilendiği bilim sergisi veli ve öğrenciler tarafından müthiş ilgi gördü. (ORKİDE ÜLKER)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler