Takip Et
  • 4 Aralık 2023, Pazartesi 17:04

"Kahraman Olacak Çocuklar Sınıfı" açıldı

Aydın’ın Çine İlçesi Kahraman İlkokulu yetkilileri ve öğrencileri, anlamlı bir açılışa ev sahipliği yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İsmini okulun ve mahallenin adından esinlenerek, sınıfın içindeki köşelerde de şehit öğretmenlerin isimleriyle oluşturulan Kahraman Olacak Çocuklar Sınıfı'nın açılışını, 4. sınıf öğrencileri büyük bir gurur ve heyecanla gerçekleştirdi.

İçerisinde 500'den fazla kitabın bulunduğu Okuryazar Köşesi; farklı oyun ve spor dallarına yönelik araç gereçlerin yer aldığı, Oyun ve Beden Eğitimi Köşesi; cura, ukulele gibi müzik aletlerinin yer aldığı Müzik Köşesi; izciliği tanıtmak ve yaşamak üzere oluşturulan İzcilik Köşesi ve Başöğretmen Atatürk Köşesi gibi bölümler bulunan sınıf, öğrenciler için yaparak, yaşayarak ve eğlenerek eğitim öğretim görecekleri daha özel bir sınıf haline getirildi.

Kahraman İlkokulu Okul Müdürü Seyfettin Çelik, “Büyük bir emek ve yoğun bir çalışma ürünü olan bu güzel sınıfın öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yine, Kahraman Olacak Çocuklar Sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Gülsever de, “Öğretmenlik hayatımda bir hedefi daha gerçekleştirdik. Bu sınıfımızda derslerimizi işlerken akademik başarının yanında öğrencilerimizin kişisel, sosyal gelişimlerine de katkı sunacak.

Kendini daha iyi ifade edebilme, sorun çözme ve uyum sağlama gibi konularda da daha etkili bireyler olmalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.