Takip Et

Tatilde sınav kazanın

Aydın’ın en köklü eğitim kurumlarından Çözüm Kurs Merkezi öğrencilerin başarısını arttıracak, sınavlarda yüksek puan almasını sağlayacak yaz kursu açıyor. 1 Temmuz’da başlayacak yaz kursunda Temel Matematik ve Türkçe konuları anlatılacak. Öğrencilerin gireceği LGS ve YKS’de soruların yarısı Matematik ve Türkçe (TDE) derslerinden geldiği için bu derslerde temeli güçlü olan öğrenciler hem sınavlarda hem de bir üst sınıfta yüksek başarı elde edecekler.

Matematik ve Türkçe derslerinden seviyesini merak eden öğrenciler Çözüm Kurs Merkezi rehberlik sisteminden randevu alarak ÜCRETSİZ Seviye Belirleme Sınavı’na katılabilecekler.

EĞİTİMDE 40. YIL

Temel Matematik ve Türkçe Yaz Kursu ile ilgili bir açıklama yapan Çözüm Kurs Müdürü Saffet Güzel “1985’ten bu güne özel öğretimde öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Bir süre önce yaşadığımız pandemide alınan tüm önlemlere rağmen eğitimde büyük kayıplar yaşandı. Özellikle matematiksel düşünme ve işlem becerilerinde kopukluklar oluştu. Bir üst sınıfa eksikliklerle başlayınca konular tam anlaşılamaz hale geldi. Bu nedenle öğrencilerimiz temel bilgilerdeki eksikliklerini gidermek için 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında 100 saatlik yaz kursu açtık. Tüm öğrencilerimize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Artık öğrencilerimiz devam edecekleri sınıflarda ve gireceği sınavlarda fark yaratarak yüksek başarılara imza atacaklar.” dedi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.