Takip Et

Başkan Atay resmen İYİ Partili oldu

Meral Akşener-Fatih Atay

CHP'den istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti'ye katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Başkan Fatih Atay, "Aydın'da CHP yok, Özlem Çerçioğlu partisi var" diyerek  partisinden istifa etmişti.

​CHP'de uzun yıllardır görev alan, 3 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra önceki yerel seçimlerde Efeler Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile 'yolsuzluk' tartışmaları sonrası partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Bağımsız Belediye Başkanı olarak görevine devam eden Atay, İYİ Parti'ye katılarak İYİ Parti'den Efeler Belediye Başkan adayı oldu.

Bugün yapılan İYİ Parti grup toplantısında Meral Akşener, Mehmet Fatih Atay'a rozetini taktı.

Meral Akşener tarafından rozetinin takılmasının ardından kürsüde konuşma yapan Mehmet Fatih Atay, "5 yıllık görev süresince çok önemli işlere ve mucizelere imza attık. Arkadaşlarımla birlikte 752 öğrencinin eğitim gördüğü kreşi hayata geçirdik. Binlerce çocuğa her gün beslenme çantası veriyoruz. Binlerce çocuğa her gün bir litre süt veriyoruz. İnanın Türkiye'de isim hakkı bizde olan 15 kitap kafe açtık. Bizim kötülükle hiç bir işimiz olmaz. Bizim İYİ'likle işimiz olacaktır. Hepinizle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan İYİ Parti'nin Köşk Belediye Başkan Adayı Yaşar Baş, İYİ Parti Didim Belediye Başkan Adayı Atilla Avlayıcı olarak açıklandı.

Aralarında MHP'den istifa eden Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kazım Payza'nın da bulunduğu bazı Efeler Belediye Meclis Üyeleri de Mehmet Fatih Atay ile birlikte İYİ Parti'ye katıldı. (SELİME AYDEMİR)

 

 

 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.