Takip Et

Kalbin yeni adresi: Prof. Dr. Hasan Güngör Kliniği açıldı

Aydın'da sağlık alanında önemli bir yatırım hayata geçti. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hasan Güngör' ün kliniğinin açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Futbol dünyasının efsane isimleri, protokol üyeleri, doktor camiası, iş insanları ve Güngör' ün hastaları bu anlamlı gününde kendisini yalnız bırakmadı.

AYDIN'IN İLK VE TEK SPORCU KALP MERKEZİ

Klasik müzik eşliğinde çeşitli ikramların sunulduğu açılışta, Prof. Dr. Hasan Güngör'ün ailesinin yanı sıra spor spikerleri İlker Yasin ve Emre Tilev, Beşiktaş ve Milli Takım'ın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay,  Galatasaray ve Milli Takım'ın eski kalecisi Hayrettin Demirbaş, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu, Aydın'ın önde gelen iş insanları ve çok sayıda davetli yer aldı.

"BU KLİNİK ÇOK DAHA İLERİ GİDECEK"

Açılış öncesinde konuşan spor spikeri İlker Yasin, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Öncelikle Aydın'da olmaktan ve Hasan Hoca'yı bir kez daha görmekten çok mutluyum. En önemlisi, böylesine güzel bir tesisi Aydın'a kazandıran Hasan Hoca'yı yürekten kutluyorum. Kendisi çok kaliteli ve iyi bir doktor. Kalp sağlığı konusunda böylesine önemli bir adım atan Hasan Hoca'nın, umuyorum ki bu girişimi çok daha ileriye gidecek."

"SPORCULAR BURADA KENDİLERİNİ KONTROL ETTİRMELİ"

Spor spikeri Emre Tilev de Hasan Güngör' ün sağlık alanında yaptığı bu büyük yatırımın önemine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:

"Hasan Hoca bizim kalplerimizde kocaman izler bırakan çok değerli bir kardiyolog. Kliniğe adım attığınız andan itibaren kendinizi emin ellere teslim ettiğinizi hissediyorsunuz. Özellikle Aydınlı sporcuların burada kendilerini kontrol ettirmeleri çok önemli. Saha içinde yaşanan kalp krizleri dikkate alındığında, 40 yaş üstü herkesin böyle bir merkezden destek alması gerektiğini düşünüyorum."

"KALP SAĞLIĞI HERKES İÇİN ÖNEMLİ"

Açılışta konuşan Beşiktaş ve Milli Takım'ın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay da sporda kalp sağlığının hayati önem taşıdığını belirterek, şu sözleri kaydetti:

"Hasan Hoca'ya Aydın'a böyle bir kalp sağlığı merkezi kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Sadece sporcular için değil, her yaş grubundaki bireyler için de kalp sağlığının korunması büyük önem taşıyor. Böylesine bir merkezin Aydın'ın sağlık altyapısına ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyorum."

KURDELA KESİLDİ, KLİNİK TANITILDI

Açılış kurdelesi, İlker Yasin, Emre Tilev, Fevzi Tuncay, Süleyman Ekici, Hakan Özcan, Mehmet Erdem ve Gurbet Çamoğlu'nun katılımıyla kesildi. Ardından davetlilere klinik gezdirilerek sunulan sağlık hizmetleri tanıtıldı.

"AYDIN HALKI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Açılış sonrası duygularını dile getiren Prof. Dr. Hasan Güngör, büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Biz Aydın için en iyisini sunmaya çalıştık. Kliniğimiz Aydın'ın ilk ve tek Sporcu Kalp Merkezi olarak hizmet verecek. Aydın halkının kalp ve damar sağlığına katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.