Takip Et

/>

SON DAKİKA

Dalama Tandırı için festival düzenlenecek

3 Ağustos 2022, Çarşamba 15:35

     


Efeler Belediye Meclisi, coğrafi işaret tescilli Dalama Tandırı’nın ülke genelinde tanıtılması için düzenlenecek festival düzenlenmesi kararı aldı. Festival, 22-23 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Efeler Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ikinci olağan toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın korona virüs pozitif olması nedeniyle katılamadığı oturumu, Efeler Belediyesi Meclis Başkanvekili Ersun Sinanoğlu yönetti.

TESCİLLİ DALAMA TANDIRI

İÇİN FESTİVAL YAPILACAK

Dört gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, en dikkat çeken madde Dalama Tandır Festivali’nin düzenlenmesi oldu. Festival giderlerinin belediye bütçesinden karşılanması hakkındaki Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi. Efeler Belediyesi tarafından coğrafi işaret tescili alınan Dalama Tandırı’nın ülke genelinde tanıtılması için düzenlenecek festival, 22-23 Ekim’de gerçekleştirilecek.

KOCETEPE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

MASRAFLARI KARŞILANACAK

Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde Afyonkarahisar’da düzenlenecek Kocatepe Zafer Yürüyüşü’ne yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlar için Efeler Belediyesi’nin tur düzenlemesi, ulaşım ve yemek masraflarının belediye bütçesinden ödenmesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu da üyelerin oy birliği ile kabul edildi. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler