Takip Et

Bir aylık bebek hastaneden kaçırıldı

Almanya'da Hamburg’un Harburg semtindeki Helios Mariahilf Kliniğinden 1 aylık bebek, 18 yaşındaki bir genç kız tarafından kaçırıldı. Genç kızın hastaneye nasıl girdiği bilinmezken, hasta bakıcı elbisesi giyerek çocuğu kaçırdığı belirtildi.

Psikoloijik sorunları olduğu belirtilen genç kız, annenin dikkatini dağıtarak “Baban sana yemek getirdi, aşağıda bekliyor” diyerek anneyi bebekten uzaklaştırmış ve sonra da bebeği alarak hastaneden çıktı. Olay yerine gelen polisler bebeği her yerde aramaya başladı.

Zonguldakspor eski başkanı olan kaçırılan bebeğin dedesi Yılmaz Kocaman, olayı duyar duymaz çevresindekilere haber verdiğini belirtti ve “Yaklaşık 200 kişi olduk ve her yerde bebeği aradık. Polis hiçbir şey yapmadı sadece bize dağılın demekle yetindi” dedi.

Bebek kaçırma olayının duyulmasıyla hastaneye akın eden kalabalığı gören polisler, olay yerine toplum polisi çağırdılar.

18 yaşındaki şüpheli Bulgar kızı, bebeği sağlam bir şekilde 4 saat sonra hastanenin acil servisine teslim ettiği haberi geldi. Polisten edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki genç kızın suç işlediği sırada psikolojisinin iyi olmadığı bilgisi verildi. Ama buna rağmen 18 yaşındaki kız geçici olarak tutuklanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Bebeğin annesi Esma olaydan sonra hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınırken, babası barış Kocaman da perişan halde. Konuyla ilgili gazetemize konuşan dede Yılmaz Kocaman “Hastaneden torunumu göz göre göre kaçırdılar ve polis hiçbir şey yapmadı. 4 saat sonra kız bebeği getirmese belki de hiç bulunamayacaktı. Biz bu Bulgar kızı hiç tanımıyoruz, bilmiyoruz. Perişan haldeyiz” dedi. (ERDAL ALTUNTAŞ) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.