Takip Et

SON DAKİKA

Çine gençliğine önemli yatırım

18 Mayıs 2022, Çarşamba 11:11

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, ilçeye yapımı devam eden 11 halı sahanın bazıları ile yenilenen spor salonuna yerinde incelemede bulundu. Başkan Kandemir, ilçeye yapılması planlanan Gençlik Merkezi’nin de onayının çıktığını müjdeledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, ilçede yapımı devam eden spor tesislerinde inceleme yaptı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi ilçe gençliğine önemli müjdeler veren Başkan Burhan Kandemir, “Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihtir 19 Mayıs.Bu önemli günün, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği ve teminatı olan gençlerimizle bütünleşmemiz, geleceğe emin adımlarla toplumsal faydalarımızı dikkate alarak ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır. Kalkınmamızı sağlayacak olan gençlerimizin, bilimde sanatta sporda kısacası her alanda, modern çağın gereklerine uygun olarak, ailesine ve ülkesine yaralı bireyler olarak, yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur. Bu minvalde bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Spor kardeşlik birlik beraberliktir diyerek, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ve Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın çalışmalarıyla gençlerimize ve ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz. Kapalı spor salonun yenilenmesi, Gençlik Merkezi ve Atatürk İlkokulu, Dörtköyler Okulu, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu, Dutluoluk Mahallesi, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Eskiçine Mahallesi Gökyaka Mahallesi, Namık Kemal Ortaokulu Elderesi Mahallesi ve Alabayır Mahallesi’nde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olmak üzere 11 adet halı sahalarının yapımına başlanmıştır. Bu duygularla, geleceğimizin teminatı ve en büyük umudu olan gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve Gençlik Haftasını içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda devam eden kurslarla ilgili bilgiler alan heyet, bu kurslara katkı sağlamak adına istişarelerde de bulundu. 







 
Son Eklenen Haberler