Takip Et

SON DAKİKA

Çine eğitimine destek oldular

8 Haziran 2022, Çarşamba 17:45

     


Aydın Efeler Lions'tan örnek bir aktiviteye daha imza atarak Çine Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu öğrencileri için büyük katkı sundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Efeler Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever ile yönetimi, geçtiğimiz Ekim ayında "Farkına var, Işık ol" sloganıyla Çine Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu öğrencileri ile yemekte buluşmuştu. Okul yönetiminin talep ve isteklerini soran Lionlar, kendilerine iletilen ihtiyaçları karşıladı.

Çine Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu için 1 adet bilgisayar, 1 adet projeksiyon makinesi ile 21 adet masa ve sandalyeyi alan Efeler Lions Kulübü Başkanı ve yönetimi, okula ziyarette bulundu. Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever ve beraberindeki Lionlar, okulun önemli ihtiyaçlarını karşılayarak hem öğrencileri mutlu etti hem de eğitime büyük katkı sağlamış oldular. Başkan Sever, her türlü faaliyetlerde etkin olmaya devam edeceklerini belirtirken, özellikle eğitime katkı sunmayı şiar edindiklerini söyledi.

Eğitime verdikleri katkıdan dolayı Efeler Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever ile yönetimine teşekkür eden Okul Müdürü Kamil Kılcı, verilen eğitimler hakkında da bilgiler verdi. Okulun minik öğrencileri de Başkan Sever'e çiçek takdim ederek kendilerine çok teşekkür etti. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler