Takip Et

“Biz gençlerimize güveniyoruz”

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, katıldığı asker uğurlamasında, “Biz gençlerimize güveniyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten seçim çalışmaları kapsamında, Aydın Bozdoğan İlçesi Yazıkent Mahallesi’nde asker uğurlamasına katıldı.

AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Yazıkent Mahallesi’ne gelen Başkan Ökten, “Gençlerimizi vatani görevlerine uğurluyoruz. Vatani görevimizde özellikle şu günlerde çok önemli, çünkü 14 Mayıs seçimlerinde milli birlik ve beraberliğimiz adına çok önemli. Bir seçim adı altında saldırı hazırlığı yapan HDP ve PKK; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı devirmek için her türlü çalışmayı yapıyor. Tek amaçları ‘Tayyip’i gönderelim, güçsüz bir Türkiye oluşsun’ derdindeler. Ama biz gençlerimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

“İLK OYUM TAYYİP ERDOĞAN’A”

Ökten, ilk oyum Tayyip’e sloganı ile 69 bin yeni seçmene ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Ökten, “Yeni seçmenlerimize gerçekten güveniyoruz. Gittiğim ziyaretlerde ilk oyunu kullanacağım diyen gençlere soruyorum, AK Parti ve Tayyip Erdoğan’a bir teveccüh var. Z kuşağının aslında bazılarının beklentisini çok dışında güçlü bir Tayyip Erdoğan sevgisi var. Aydın’da 69 bin oy kullanacak seçmenimiz var. İlk oyum Tayyip Erdoğan’a sloganı kapsamında hepsine ulaşmaya gayret ediyoruz, bunlarla ilk oyum toplantılarını icra ediyoruz ve onlarla sohbetler gerçekleştiriyoruz. Sadece oy olarak değil, beklentilerinin neler olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin nereye gitmesi gerektiği hakkındaki düşüncelerini konuşuyoruz” dedi.

“TÜRKİYE KABUĞUNU KIRMIŞ BİR NOKTADA”

Türkiye’de birçok alanda yenilik yaptıklarını belirten Ökten, “Türkiye kabuğunu kırmış bir noktada. Alt yapısını tamamladı. Sadece savunma, sanayi de değil pek çok ekonomik, ticari ve gençlerin önünü açabileceğimiz alanda çok güçlü projeler yapılıyor. Çok büyük işlerde yapılacak. Gençlerin heyecanını görüyoruz. Biz her zaman onların yanında olduk ve gençleri hep destekledik. Ben okuduğumda, koğuş gibi yurtlarda, çok verimsiz şartlarda öğrencilik yapıyordum. Şu an bu şartlar ve imkanlar çok değişti. Bu da işte gençlere verilen önemle alakalı. Bunları kat ve kat artarak devam edeceğinin müjdesini zaten Cumhurbaşkanımız gençleri iletti. Genç bir nüfusa sahibiz, gençlerin enerjisinden zekasından faydalanmak bizim bu sağladığımız projelerle birlikte olacak” ifadelerini kullandı.

Askere gidecek olan gençler ise duygularını ifade ettiler. Sivas’a giden Mustafa Alıcık, “Görevimizi vatanımıza ve milletimize hayırlı bir şekilde tamamlamak isteriz” derken Aydın Efeler’e giden Mehmet Kocaalan, “Vatani görevimizi yapacağız, hayırlısı olsun hakkımızda” dedi.

Burdur’a gidecek olan Mehmet Emre Çınaroğlu da askere gideceği için heyecanlı olduğunu belirtti. (GÜLCAN ATIGAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.