Takip Et
  • 11 Haziran 2024, Salı 14:15

Bozdoğan’da unutulmaz şiir ve şarkı dinletisi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde, Bozdoğan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği şiir ve şarkı dinletisi programı büyük ilgi gördü. Bozdoğan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, Bozdoğan Sazlı Sözlü Gençlik Buluşmaları kapsamında düzenlenen ikinci program olarak dikkat çekti.

Etkinlikte, öğretmen ve öğrenciler Türk edebiyatının tanınmış şairlerinin şiirlerini seslendirirken, müzik performanslarıyla da yeteneklerini sergilediler. Program, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Şiir ve şarkı dinletisi programına Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Madran, ilçe protokol üyeleri ve gençler katıldı. Katılımcılar, gençlerin sergilediği performanslardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaymakamı İbrahim Gökçe, “Bu güzel ve anlamlı programın düzenlenmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz. Bozdoğan Anadolu Lisesi’nin bu tür etkinliklerle sanata ve edebiyata verdiği destek, gençlerin kültürel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor” dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.