Takip Et

Aydınlılar CHERY’i çok sevdi, işte merak edilen rakamlar

2023 yılı Mart ayında Türkiye pazarına giriş yapan uzak doğunun otomotiv devi Chery, Türkiye otomotiv pazarında önemli bir pay sahibi olurken, Aydın’da 750’ye yakın araç satarak Türkiye pazar payının iki katını gerçekleştirdi.

Chery Aydın Bayii HMT Otomotiv, Aydın - Muğla Karayolu üzerindeki plazasında Nisan ayında Chery’i Aydınlılarla buluşturdu. İlk günden itibaren Aydınlılardan büyük ilgi gören Chery, araç satış adetleriyle de bunu taçlandırdı. Chery’nin 20 yılı aşkın teknolojik birikimi ve üstün hizmet becerisiyle Türkiye’de çok sayıda yenilik sunduğunu belirten HMT Otomotiv Chery Satış Müdürü Nural Candaş, şunları söyledi:
“Uzak doğunun parlayan yıldızı Chery, gece ve gündüzün eşit olduğu 21 Mart 2023’te Türkiye pazarına giriş yaptığını duyurmuştu. Türkiye’de çok büyük ilgi oluşturdu. Chery, 20 yılı aşkın teknolojik birikimiyle ne kadar yenilikçi ve yeniliğe önem verdiğini yeni SUV modelleri OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO ile göstermiş oldu. Araçlarında önceliğin güven ve konfor özelliklerini ön planda tutarak, tüm müşteri kitlesine hitap edeceğini gösterdi. Fiyat performans olarak da çok beğenildiğini, gelen müşteri kitlesi ve satış adetleri bizlere gösterdi.

“TÜRKİYE CHERY’İ SEVDİ, AYDIN DAHA ÇOK SEVDİ”
Bu yıl Ekim sonu itibariyle otomotiv toplam pazarında 955 bin araç satılırken, Türkiye hedefi 17 bin olan Chery Türkiye, 30 bin adet araç satışı gerçekleştirerek önemli bir paya sahip oldu. Chery Türkiye yıl sonu hedefi de 40 bin adet olarak öngörülüyor. Chery Aydın Bayii HMT Otomotiv olarak da Aydın’da 6 ayda 750’ye yakın araç satışı gerçekleştirdik. Bu rakamla Chery’in Türkiye pazarında almış olduğu payının iki katını Aydın’da gerçekleştirmiş olduk. Bu Aydınlıların Chery’i ne kadar çok sevdiğinin göstergesi. Türkiye Chery’i sevdi, Aydın daha çok sevdi diyebiliriz. Gelecek dönemde markanın yeni araçlarını ve elektrikli modellerini Türkiye pazarına sunacak olması, pazarda daha rekabetçi olacağını göstermektedir.”
250 BİN TL’YE SIFIR FAİZ FIRSATI

Türkiye pazarına girdikten sonra fiyatlarıyla engelli vatandaşların da yanında olduğunu gösteren Chery, Kasım ayında da özel indirim ve 250 bin TL’ye yüzde sıfır faizle finansman olanakları sunuyor. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.