Takip Et

SON DAKİKA

Polat Group Holding çalışanlarını enflasyona karşı korudu

23 Haziran 2022, Perşembe 18:01

     


Aydın'da önemli işlere imza atarak adını dünya çapında duyurmayı başaran Polat Group, çalışanlarının alım gücünü yükseltmek amacıyla tüm maaşlara yüzde 25 zam yapma kararı aldı.

Aydın’da faaliyet gösteren Polat Group Holding, 1000 personelini ilgilendiren yeni bir karar aldı. Temmuz ayı itibari ile tüm çalışanlarına %25 oranında maaş artışı yaparak enflasyon karşısında alım gücünün düşmesini önlemek isteyen Polat Group, geçtiğimiz hafta tüm çalışanlarına yeni maaş artışını duyurdu. Çalışan ve ailelerinin refah düzeyini bir nebze de olsun koruyarak böyle bir adım atan firmanın çalışanları, kendileri için verilen bu karardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Şirket yetkilileri, enflasyondaki yüksek oranlı artışın sürmesi sonucu alım gücünün sürekli olarak düşmesi şirketleri de çalışan motivasyonunu sağlama konusunda aksiyon almaya teşvik ettiğini ve çalışanlarının enflasyon karşısında zorluk çekmesini istemeyen birçok şirket, kazançlarını çalışanları ile paylaşarak ara zam yapma yoluna gittiğini ifade etti. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler