Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın Veteriner Hekimler Odası üyelerini iftarda buluşturdu

23 Nisan 2022, Cumartesi 22:14

     


Aydın Veteriner Hekimler Odası, üyelerini iftar yemeğinde buluşturdu. İftar programına, kamu kurumlarındaki veteriner hekimler de ilgi gösterdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Efeler Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren bir düğün salonunda iftar programı organize etti. İftara, Köşk Belediye Başkanı Vet. Hekim Nuri Güler, Aydın Adnan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Vet. Hekim Prof. Dr. Cavit Kum, 21. Bölge Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Vet. Hekim Eray Yeşilçayır, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ahmet Gezman, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Vet. Hekim Prof. Dr. Bülent Ulutaş ve Vet. Hekim Doç. Dr. Göksel Erbaş ile oda üyesi Veteriner Hekimler, aileleri ve çocukları katıldı.

“BİZİM İÇİN NİSAN AYININ ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK”

Programa katılan misafirlerini selamlayan ve Ramazan ayını kutlayan Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, “Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır, bu şekilde geniş kapsamlı, ailelerimizin de katılabildiği büyük organizasyonları gerçekleştiremedik. Salgının hafiflemesi ve normalleşme süreci ile birlikte, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle güzel bir iftar programında, yoğun katılımlarınızla, yeniden buluştuğumuz için çok mutluyuz. Tabi bizim için Nisan ayının önemi çok büyük. 23 Nisan, TBMM’nin açılışının yıldönümü. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu önemli günü idrak edeceğiz, coşkuyla kutlayacağız. Yine biliyorsunuz, her yıl Nisan ayının son cumartesi günü tüm dünyada, Dünya Veteriner Hekimleri Günü olarak kutlanıyor. Meslektaşlarımızın geniş katılımıyla, 30 Nisan Cumartesi günü, atamızın manevi huzuruna çelenk sunmak üzere bir tören gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İnşallah, sağlık ve huzur içerisinde daha nice etkinliklerde birlikte olacağız. Tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyor, tekrar, mübarek Ramazan ayınızı içten dileklerimle tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra iftarlarını yapan Veteriner Hekimler ile aileleri, uzun süre sonra hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, iftar programı için Oda Başkanı Cemil Şahin ve yönetimine teşekkür ettiler. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler