Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’daki GES projelerinin çözüm ortağı; TESTAŞ Enerji

21 Haziran 2022, Salı 12:27

     


Aydın’da sektörünün öncüsü olan Daikin Bayii TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, şimdi de ‘TESTAŞ Enerji’ ile müstakil ev, işletme ve arazilerde güneş enerjisi sistemleri (GES) ile elektrik üretiminde kurumsal çözümler sunuyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Isıtma ve soğutma sektöründe 26 yıldır hizmet veren Daikin Aydın Ana Bayii ve Yetkili Servisi TESTAŞ, yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarına talebin artmasıyla TESTAŞ Enerji olarak güneş enerjisi ile elektrik üretim sistemlerinde (GES) de Aydınlıların çözüm ortağı oluyor.

Isıtma ve soğutma sistemlerinde yıllardır yüzlerce konut, işyeri ve kuruluşun çözüm ortağı olduklarını belirten TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri Limited Şirketi sahibi Tuncay Tosun, “Isıtma ve soğutma 26 yıldır önemli işlere imza atıyoruz. Son yıllarda yenilenebilir enerji kaynaklarına eğilimin ve talebin artmasıyla TESTAŞ Enerji şirketimizle bu alanda çalışmalarımıza hız vermiştik. 10 yıldır yenilenebilir enerji ürünü olan ısı pompası ile sektörde vardık. Güneş enerjisi ile elektrik üretimi konusunda, işyeri ve konutlar için çatı güneş enerji sistemi, tarımsal sulama ve güneş enerji santralleri için de arazi güneş enerji sistemlerinin kurulumunu gerçekleştiriyoruz” dedi.

30 YIL ÜRETİM GARANTİSİ

Çatılarında kendi elektriklerini üretmek isteyen işyeri ve müstakil konut sahiplerine minimum maliyet, maksimum verim prensibi ile çözümler sunduklarını anlatan Tuncay Tosun, “Müstakil konut, işletme sahipleri tek seferlik bir yatırım ile hem tasarruf ediyorlar, hem de karlı çıkabiliyorlar. Elektrik fiyatlarındaki artışlardan etkilenmiyorlar. Çatı güneş enerjisi sistemlerinde panellerin yaklaşık 30 yıl üretim garantisi var. Genellikle yapılan yatırımın ekonomik olarak geri dönüşü 3-4 yılda sağlanıyor. Tabi tüm bunlar için TESTAŞ Enerji olarak uzman ekibimizle yerinde ve teknik olarak gerekli çalışmaları yaparak, en uygun çözümleri sunuyor ve projeleri gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız projelerde evinde ve işletmesinde tükettiğinden fazlasını üreterek kazanca dönüştürenler de var” ifadelerini kullandı.

TESTAŞ GES HİZMETLERİ

TESTAŞ Enerji, işyeri ve konutlar için Çatı Güneş Enerji Sistemi, tarımsal sulama ve güneş enerji santralleri için Arazi Güneş Enerji Sistemi, On-Grid Sistem (Şebeke Bağlantılı), Off-Grid Sistem (Şebekeden Bağımsız Akü Destekli) ve Hibrit Sistemlerle (Akü Destekli Ve Şebeke Bağlantılı) hizmet veriyor. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler