Takip Et

SON DAKİKA

AGİKAD, Alparslan bebek için Anne ve Çocuk Festivali’nde buluştu

21 Mayıs 2022, Cumartesi 16:03

     


Aydın Girişimci Kadınlar Derneği, SMA Tip-1 hastası Alparslan Sarıboğa için Anne ve Çocuk Festivalinde buluştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Anemon Otel’de brunch, lounge müzik, bubble şov, oyun parkurları ve çocuklar için çeşitli etkinliklerle gerçekleşen festival, son derece yoğun bir katılımla renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların doyasıya eğlendiği, büyüklerin ise keyifli anlar geçirdikleri festival adeta şölen tadında gerçekleşti.

Alparslan Sarıboğa’ya umut olmak, bu zorlu mücadelesine destek olup, bir katkı da kendileri sunmak gayesi ile yola çıkan Aydın Girişimci Kadınlar Derneği, bu yolda çocukları da eğlendirmeyi tercih ettiler.

Konu ile ilgili Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Avukat Senem Barut, “Aydın Girişimci Kadınlar Derneği olarak bu program ile SMA Tip-1 hastası Alparslan Sarıboğa için nefes olmak istedik. Sizler de burada bulunup destek oldunuz. Böylelikle bu etkinliğimiz ile küçük çocuklarımız da Alprarslan’a destek oldular. Değerli katılımlarınız ve katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Babası Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ömer Sarıboğa’nın 7 ay önce başlattığı kampanyada şu an yüzde 94’i toplamayı başaran aile, bir an önce çocuklarını tedavisi için Dubai’ye götürmek istiyor. Yurt dışında gerçekleştirilen tedavi masraflarının toplanması için kampanya yürüten aile, daha fazla zaman kaybetmeden Alparslan’ın sağlığına kavuşmasını, yaşıtları ve kardeşleri ile koşup, oynamasını istiyor. (ORKİDE ÜLKER / NİSA KIZILKAYA) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler