Takip Et

SON DAKİKA

Atabey Tohum Anaokulu’ndan Yaza Merhaba Çocuk Şenliği

17 Haziran 2022, Cuma 15:38

     


Deneyimli - uzman kadrosu ve yenilikçi eğitim anlayışı ile çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı hedefleyen Atabey Tohum Anaokulu, “Yaza Merhaba Çocuk Şenliği” düzenledi. Şenlikte çocuklar gönüllerince eğlenirken aileler de okul ve eğitim sistemi hakkında birebir bilgi alma fırsatı buldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Eğitim ve öğretim hayatına çocuklar için özel olarak tasarlanmış yeni binasında başlayan Atabey Tohum Anaokulu’nun düzenlediği şenlik yoğun ilgi gördü.

Oryantosyon ve açılış oyunu ile başlayan şenlik, Headnshoulders /Colours/Baby Shark, Robotik Kodlama, Marangoz Atölyesi, Prodigies Müziksel Okuma ve Anlama Atölyesi, Ebru Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi, Mutfak Atölyesi ile devam etti.

Şenlikte şarkılar eşliğinde oyun oynayan çocuklar, sınıflara açılan atölyelere de katılım sağladı. Çocuklar, alanında uzman eğitimciler ile atölyede vakit geçirirken veliler de okul ve 21. yy Eğitim Becerileri hakkında bilgilendirildi.

Kurucu temsilcisi Özlem Erkul, ön kayıt ve şenlik hakkında verdiği bilgide "Şenliğimiz, çocuklarımıza özel tasarlanmış eğitim binamızda yapıldı. Çocuklar açılan atölyelerde uzman ve alanında deneyimli eğitimcilerle vakit geçirme fırsatı buldu. Veliler de 21. yy eğitim Becerileri Sistemi ve başlayan ön kayıtlarımız hakkında detaylı bilgi aldı. " diye konuştu.

Şenliğe katılım sağlayanlara etkinlik sonunda tohum hediye edildi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler