Takip Et
  • 15 Mayıs 2024, Çarşamba 11:04

Aydın’da, ‘Hemşirelik Haftası’ etkinlikleri devam ediyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hemşirelik Fakültesi, ADÜ Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ve Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi iş birliği ile düzenlenen “12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası” kutlama etkinlikleri, Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlama etkinliklerine, ADÜ Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Doç. Dr. Emel Tuğrul, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları, ADÜ Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü hemşireleri, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hizmetleri birimi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından ADÜ Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu ve Uzman Hemşire Leman Kocademir’in açılış konuşmaları ile başlayan program, ADÜ Hemşirelik Fakültesi Müzik Grubu’nun müzik dinletisi ile devam etti.

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Prof. Dr. Gülendam Karadağ “Geçmişten Geleceğe Hemşirelik”, Doç. Dr. Nurdan Gezer “Hemşirelerimiz Geleceğimiz Bakımın Ekonomik Gücü” ve Öğr. Gör. Dr. İbrahim Çınar “Hemşirelerin Ekonomiye Katkısı” başlıklı konularda sunumlarını gerçekleştirdi. Hemşirelik Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin ‘Öğreterek Öğreniyorum Eğitim Materyalleri Sergisi’ ile etkinlik sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.