Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Akdağ ekmeğe saygısızlığa tepki gösterdi

14 Haziran 2022, Salı 12:29

     


Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, “Her dinde kutsal olan ekmeğin, İspanyol merkezli giyim markası Zara'nın Almanya'da reklamlarında ekmeği ayakkabı ve sandalet ile kullanmasını şiddetle kınıyorum. Haddini bil Zara” dedi.

Aydın Tatlıcı, Şekerci ve Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda 17 yıldır başkanlık yapan Kemal Akdağ, giyim firması Zara’nın bir çift sandaletin altında ve üstüne ekmek koyduğu reklam filmine ilişkin tepkisini dile getirdi.

Aydın Fırıncılar Odası Başkanlığı görevini 5 dönemdir sürdüren Kemal Akdağ, sosyal medyada ve toplumda tepkilere neden reklam görseline, cehalet örneği olarak değerlendirdi. Başkan Akdağ, ekmeği hiçe sayar bir meta olarak reklam malzemesi olarak kullanılmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını belirterek, “Tüm dünyada ‘kutsallar arasında’ yer alan, ‘nimet’ olarak adlandırılan ekmeğe saygı, çok ama çok önemlidir. Bugün milyonlarca insanın bir dilim ekmek için yaptığı mücadeleyi göz ardı etmek, ‘adeta hakaret edercesine’ ayaklar altına almak, tam bir aymazlıktır, tam bir cehalet örneğidir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Başkan Akdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, Her dinde kutsal olan ekmeğin, İspanyol merkezli giyim markası Zara'nın Almanya'da reklamlarında ekmeği ayakkabı ve sandalet ile kullanmasını şiddetle kınıyorum. Haddini bil Zara” açıklamasında bulundu. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler