Takip Et

/>

SON DAKİKA

Gazipaşa Ortaokulu’ndan tarihi başarı

14 Mart 2022, Pazartesi 16:45

     


Aydın Okullar Arası Yıldız Erkekler Hentbol kategorisinde 2021-2022 Sezonu il birincisi olan Efeler Gazipaşa Ortaokulundan sevindiren haber geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

9-12 Mart 2022 Tarihleri arasında Uşak’ta düzenlenen Türkiye Yarı Finallerinde Aydın’ı temsil eden Efeler Gazipaşa Ortaokulu, burada oynadıkları müsabakalarda Kıbrıs, Manisa, İzmir ve Zonguldak takımlarını yenerek namağlup bir şekilde Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Efeler Gazipaşa Ortaokulu şimdi ise Nisan ayı içerisinde Zonguldak’ta oynanacak olan Türkiye Finallerinde, Türkiye şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.

“OKULUMUZUN TARİHİNDE HENTBOL BRANŞINDA DAHA ÖNCE KAZANILMAMIŞ BİR BAŞARI”

Grup müsabakalarında olduğu gibi yarı finallerde de sporcularını yalnız bırakmayan ve her maçı tribünden izleyen Okul Müdürü Nadir Coşkun, “Aydın’a böyle güzel bir başarı kazandırdığımız için hepimiz çok mutluyuz. Okulumuzun tarihinde hentbol branşında daha önce kazanılmamış bir başarı bu. Bu yüzden de ayrı bir öneme sahip. Çocuklarım bu zafer için çok ter döktüler ve hala da döküyorlar. Onlar, azmin ve kararlılığın zaferine erişmenin mutluluğu içinde. Bu başarının baş mimarlarından olan Antrenörümüz Hüseyin Yağcı’ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kendisi, hentbol konusunda gerçekten çok donanımlı bir kişi. Çocuklara hentbol aşılamanın yanı sıra adeta terapi uyguluyor. Buna bizzat, çok yakından şahit oldum. Yaptıkları disiplinli çalışmalar ve oluşturdukları takım ruhundan ziyade, inanmış aile ortamı ile neler yapabileceklerini bugün bir defa daha göstermiş oldular. Başarımızın diğer mimarları olan ailelerimize, rehber öğretmenimiz Yusuf Bağcı’ya, sporcu velilerimize ve Gazipaşa ailemize de destekleri için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu macera Zonguldak’ta kupa ile sonlanacak” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler