Takip Et
  • 11 Haziran 2024, Salı 10:59

İTBF'nin mezunları törenle uğurlandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda gerçekleşti.

Törene; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, İTBF Dekan V. Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kemal Ramazan Haykıran, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Toksoy, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aytaç Gürhan Gökçe, Yenipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Mustafa Karaca, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İTBF Dekan V. Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, “Sevgili öğrencilerimiz, bugün dört yıllık öğrenim hayatınızın sonuna gelmiş bulunmaktasınız. Bu son, geleceğinizdeki yeni bir başlangıç olacaktır. Sizlere, nereye gideceğinizi, hedeflerinizi iyi planlamanızı öneririm. Kendinize doğru hedefler belirleyin. Önünüzde aileniz, kendiniz ve ülkeniz için yapacağınız çok şey var. Hepinize yeni başlangıçlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Öğrencilerin büyük bir çaba ve emek ile hak etmiş oldukları mezuniyetlerini kutlayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversite eğitiminiz burada sona eriyor ama mezun olmakla bizlerden ayrılmıyorsunuz. Sizler, öğrenciliğinizde olduğu gibi bundan sonra da köklü bir geçmişe sahip olan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesinin birer ferdi olmaya devam edeceksiniz. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

Öğrencilerin bugünlere gelmesinde emekleri olan ailelerine ve özverili çalışmalarından dolayı öğretim elemanlarına teşekkür eden Rektör Bülent Kent, öğrencilere gayretli ve vefalı olmaları tavsiyesinde bulunarak mezuniyetlerinin hayırlara vesile olması temennisi ile konuşmasını sonlandırdı.

ADÜ Rektörü Kent konuşmasının ardından, İTBF 2023-2024 Akademik yılı birincisi Özlem Erdem’i tebrik ederek plaket ve hediye takdiminde bulundu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından konuşma yapan fakülte birincisi Özlem Erdem, emeklerinden dolayı tüm öğretim üyelerine ve ailelerine kendisi ve arkadaşları adına teşekkür etti.

Mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından kep atma seremonisi ile mezuniyet töreni sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.