Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Bil Koleji Aydın’ı Türkiye Finalleri’ne taşıdı

10 Mayıs 2022, Salı 17:53

     


Aydın Bil Koleji’nin hem kız hem erkek tenis takımları, İzmir’deki Bölge Şampiyonasında galip gelerek Türkiye’deki ilk 8 takımın arasına girip Aydın’dan bir tenis takımının ilk kez Türkiye Finalleri’ne taşınmasını sağladı.

İzmir’de düzenlenen Bölge Şampiyonasında Aydın Bil Koleji Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Tenis Takımları Isparta, Çanakkale, Muğla, İstanbul ve İzmir illerinden gelen takımlarla karşı karşıya gelerek, tüm maçlarını tamamlayıp önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. Aydın’a gurur yaşatan takım, Türkiye’deki ilk 8 takımın arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.

Genç sporcuları tebrik eden Aydın Bil Koleji Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, Takım Koçu Hüseyin Kuzgun ve Aydın Bil Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri, “ Aydın Bil Koleji olarak eğitim-öğretim döneminde 3. yılımızı geride bırakıyoruz. Bu süreç içerisinde Voleybol branşında Aydın İl 2.liği, Basketbolda branşında Aydın İl 2.liği, Mai Tai branşında Aydın İl 1.liği, Bisiklet branşında Aydın İl 1.liği, Satranç branşında Aydın İl 1.lik ve 2.likleri elde ettik. Aydın Bil Koleji olarak spora ve sporcuya her zaman değer veriyoruz, bundan sonra da öğrencilerimizi her alanda geliştirmek için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz“ diyerek, Türkiye Finallerine kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Okul tenis takımları, Türkiye Finalleri öncesinde, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Aydın Bil Koleji Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, 10-14 Haziran 2022 tarihinde Afyon'da gerçekleşecek olan "Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Finalleri" müsabakalarında Aydın Bil Koleji kız ve erkek tenis takımlarına başarılar diledi. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler